Intra in cont ROEN

ASM - membru al Federatiei Internationale a Academiilor de Medicina

 Academia de Ştiinţe Medicale din România a fost primită de curând în Federaţia Internaţională a Academiilor de Medicină şi se regăseşte pe site-ul Federaţiei Internaţionale. Menţionăm faptul că Federaţia Europenană a Academiilor de Medicină, FEAM, <www.feam-site.eu> este şi ea inclusă (având un vot, la egalitate cu ASM).
 
Secretariatul General
 
18 iunie 2015


COMUNICAT - Planul sectorial de cercetare al M.S.

Ministerul Sănătăţii a publicat pe site-ul său planul sectorial de cercetare în domeniul medical. Acest program de cercetare va fi făcut prin Academia de Ştiinţe Medicale care este conform Legii 264/2004, subordonată Ministerului Sănătăţii şi autoritatea de sănătate care constituie instrumentul de realizare a cercetării ştiinţifice medicale prin centre de cercetare conduse de academicieni aflate pe platforma Academiei de Ştiinţe Medicale.

Vă ataşăm planul şi ordinul ce se găsesc şi pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

Secretariat General
        15 iunie 2015


Sedinta Consiliului FEAM - 2015

Consiliul Federaţiei Europene a Academiilor de Medicină, FEAM, s-a reunit în data de 12 mai 2015 la Paris. La lucrările Consiliului a participat  şi prof. dr. Irinel Popescu, preşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale din România, vicepreşedinte ale FEAM. Sunt ataşate aici două documente:
- Mesajul profesorului Dermont Kelleher adresat Consiliului FEAM
- Procesul Verbal al Şedinţei Consiliului FEAM.
15 iunie 2015


DIPLOME DE EXCELENTA

Cu ocazia aniversarii a 80 de ani de la infiintarea ASM, Ministrul Sanatatii a acordat Diplome de Excelenta unor fosti si actuali membri ai ASM.
12 iunie 2015              - pentru textul integral al Comunicatului - click AICI


Comunicat: Sectia de Medicina Interna

 Ca urmare a demisiei din funcţia de preşedinte al Secţiei de Medicină Internă a D-lui Acad.Prof.Dr.Constantin Popa, Consiliul Ştiinţific al Academiei de Ştiinţe Medicale a hotărât ca această funcţie să fie preluată interimar de Dl Acad.Prof.Dr.Dan Coliţă, vicepreşedinte al Academiei de Ştiinţe Medicale.
                12 iunie 2015 


web design by DOW MEDIA | gazduire web by SpeedHost