Intra in cont ROEN

Comunicat

 Cu adâncă durere Academia de Științe Medicale anunță încetarea din viață a Acad.Prof.Dr. Iulian MINCU, personalitate marcantă a vieții medicale românești. Trecerea sa în neființă reprezintă o grea pierdere pentru știința medicală căreia i-a consacrat întreaga sa viață. 31 Iulie 2015

Academia de Științe Medicale anunță trecerea în neființă a Acad.Prof.Dr. Laurențiu Mircea POPESCU. 3 August 2015

                              Prof. Dr. Irinel POPESCU, președintele ASM
    - necrologurile sunt accesibile in rubrica Membri / In memoriam


Vizita delegației A.S.M. la Paris, 21-24 Oct.2015

În completarea comunicatului în care este prezentat programul după-amiezii zilei de 21 octombrie 2015, de la Paris (din rubrica ANUNTURI), vă informăm:     pentru textul integral - click pe titlu


Vizita la Edinburgh a delegației Academiei Române, ASM și UMF Carol Davila

        In perioada 21-24.06.2015 o delegatie a Academiei de Stiinte Medicale, Academiei Romane si UMF Carol Davila  Bucuresti a vizitat Universitatea din Edinburgh, prestigioasa institutie de invatamant din Marea Britanie.
        Membrii delegatiei romane au fost Academician Irinel Popescu, Presedinte al ASM si Vicepresedinte FEAM, Academician Victor Voicu, Secretar General al Academiei Romane, Prof. Dr. Codrut Sarafoleanu si Conf. Univ. Florin Dan Popescu de la UMF Carol Davila Bucuresti. 
Vizita a avut loc cu sprijinul si implicarea Biroului Consular al Romaniei la Edinburgh si a Excelentei Sale Domnul Consul Dr. Mihai Delcea.

    pentru detalii - click AICI


ASM - membru al Federatiei Internationale a Academiilor de Medicina

 Academia de Ştiinţe Medicale din România a fost primită de curând în Federaţia Internaţională a Academiilor de Medicină şi se regăseşte pe site-ul Federaţiei Internaţionale. Menţionăm faptul că Federaţia Europenană a Academiilor de Medicină, FEAM, <www.feam-site.eu> este şi ea inclusă (având un vot, la egalitate cu ASM).
 
Secretariatul General
 
18 iunie 2015


COMUNICAT - Planul sectorial de cercetare al M.S.

Ministerul Sănătăţii a publicat pe site-ul său planul sectorial de cercetare în domeniul medical. Acest program de cercetare va fi făcut prin Academia de Ştiinţe Medicale care este conform Legii 264/2004, subordonată Ministerului Sănătăţii şi autoritatea de sănătate care constituie instrumentul de realizare a cercetării ştiinţifice medicale prin centre de cercetare conduse de academicieni aflate pe platforma Academiei de Ştiinţe Medicale.

Vă ataşăm planul şi ordinul ce se găsesc şi pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

Secretariat General
        15 iunie 2015


web design by DOW MEDIA | gazduire web by SpeedHost