Intra in cont ROEN

Comunicat: vizita delegației ASM în Franța

Academicienii care vor participa la reuniunea organizată de Academia Naţională de Medicină a Franţei vor fi cazaţi la hotel "La Perle" 14, Rue des Canettes Paris 75006, pe perioada a trei nopţi cu plecarea în dimineaţa zilei de 21 octombrie 2015 la ora 7şi întoarcerea pe 24 octombrie 2015 la prânz. Biletul revine să fie luat pe banii participanţilor şi este de 220 euro (dus-întors). Cei care vor să accepte aceste condiţii rugăm a transmite o confirmare, în scris pe adresa:  irinel.popescu@gmail.com.
Cei ce vin pe alte rute trebuie să sosească la hotelul menţionat înaintea orei 12 în ziua de 21 octombrie 2015.
Secretariat General
        24 August 2015


Comunicat

 Cu adâncă durere Academia de Științe Medicale anunță încetarea din viață a Acad.Prof.Dr. Iulian MINCU, personalitate marcantă a vieții medicale românești. Trecerea sa în neființă reprezintă o grea pierdere pentru știința medicală căreia i-a consacrat întreaga sa viață. 31 Iulie 2015

Academia de Științe Medicale anunță trecerea în neființă a Acad.Prof.Dr. Laurențiu Mircea POPESCU. 3 August 2015

                              Prof. Dr. Irinel POPESCU, președintele ASM
    - necrologurile sunt accesibile in rubrica Membri / In memoriam


Vizita delegației A.S.M. la Paris, 21-24 Oct.2015

În completarea comunicatului în care este prezentat programul după-amiezii zilei de 21 octombrie 2015, de la Paris (din rubrica ANUNTURI), vă informăm:     pentru textul integral - click pe titlu


Vizita la Edinburgh a delegației Academiei Române, ASM și UMF Carol Davila

        In perioada 21-24.06.2015 o delegatie a Academiei de Stiinte Medicale, Academiei Romane si UMF Carol Davila  Bucuresti a vizitat Universitatea din Edinburgh, prestigioasa institutie de invatamant din Marea Britanie.
        Membrii delegatiei romane au fost Academician Irinel Popescu, Presedinte al ASM si Vicepresedinte FEAM, Academician Victor Voicu, Secretar General al Academiei Romane, Prof. Dr. Codrut Sarafoleanu si Conf. Univ. Florin Dan Popescu de la UMF Carol Davila Bucuresti. 
Vizita a avut loc cu sprijinul si implicarea Biroului Consular al Romaniei la Edinburgh si a Excelentei Sale Domnul Consul Dr. Mihai Delcea.

    pentru detalii - click AICI


ASM - membru al Federatiei Internationale a Academiilor de Medicina

 Academia de Ştiinţe Medicale din România a fost primită de curând în Federaţia Internaţională a Academiilor de Medicină şi se regăseşte pe site-ul Federaţiei Internaţionale. Menţionăm faptul că Federaţia Europenană a Academiilor de Medicină, FEAM, <www.feam-site.eu> este şi ea inclusă (având un vot, la egalitate cu ASM).
 
Secretariatul General
 
18 iunie 2015


web design by DOW MEDIA | gazduire web by SpeedHost