Intra in cont ROEN

COMUNICAT: Alegeri - sectia de chirurgie

Sedinta de alegeri a conducerii Secţiei de Chirurgie a Academiei de Ştiinţe Medicale va avea loc in ziua de 01 octombrie 2015, orele 13:00, în Amfiteatrul Spitalului Coltea.

Preşedintele Secţiei,
Acad.Prof.Dr. Popa Florin


Comunicat: Alegeri - Secția de Cercetări Biomedicale

Alegerea conducerii Secţiei de Cercetări Biomedicale (medicină fundamentală) a Academiei de Ştiinţe Medicale va avea loc joi 17 septembrie 2015, orele 11,00, în sala de curs a Institutului de Endocrinologie"C.I.Parhon", Bucureşti,  din Bd.Aviatorilor, nr.34-36, sector 1.

Preşedintele Secţiei,
Acad.Prof.Dr.Mihai Coculescu


Comunicat: Ședințele de alegeri la nivelul filialelor ASM

Vă aducem la cunoştinţă că şedinţa de alegeri a Filialei Bucureşti va avea loc pe data de 29 septembrie, ora 11, la Amfiteatrul Spitalului Universitar, Bucureşti.
Şedinţa de alegeri a Filialei Cluj va avea loc pe data de 27 septembrie fiind comunicată membrilor de conducerea filialei.
Rugăm deasemenea ca filialele şi secţiile ce nu au ţinut sau programat şedinţeţe de alegeri să facă acest lucru cât mai repede posibil, data limită fiind 15 octomnrie 2015. În această situaţie se află filialele Iaşi, Timişoara, Târgu Mureş şi secţiile de medicină fundamentală, chirurgie, farmacie.
Secretariat General
       
24 August 2015

Comunicat: vizita delegației ASM în Franța

Academicienii care vor participa la reuniunea organizată de Academia Naţională de Medicină a Franţei vor fi cazaţi la hotel "La Perle" 14, Rue des Canettes Paris 75006, pe perioada a trei nopţi cu plecarea în dimineaţa zilei de 21 octombrie 2015 la ora 7şi întoarcerea pe 24 octombrie 2015 la prânz. Biletul revine să fie luat pe banii participanţilor şi este de 220 euro (dus-întors). Cei care vor să accepte aceste condiţii rugăm a transmite o confirmare, în scris pe adresa:  irinel.popescu@gmail.com.
Cei ce vin pe alte rute trebuie să sosească la hotelul menţionat înaintea orei 12 în ziua de 21 octombrie 2015.
Secretariat General
        24 August 2015


Comunicat

 Cu adâncă durere Academia de Științe Medicale anunță încetarea din viață a Acad.Prof.Dr. Iulian MINCU, personalitate marcantă a vieții medicale românești. Trecerea sa în neființă reprezintă o grea pierdere pentru știința medicală căreia i-a consacrat întreaga sa viață. 31 Iulie 2015

Academia de Științe Medicale anunță trecerea în neființă a Acad.Prof.Dr. Laurențiu Mircea POPESCU. 3 August 2015

                              Prof. Dr. Irinel POPESCU, președintele ASM
    - necrologurile sunt accesibile in rubrica Membri / In memoriam


web design by DOW MEDIA | gazduire web by SpeedHost