Intra in cont ROEN

Conferinta 'Diaspora în Cercetarea Științifică și Învățământul Superior din România'

În cadrul celei de-a treia ediţii a conferinţei "Diaspora în Cercetarea Ştiinţifică şi Învăţământul Superior din România", s-a desfășurat workshopul cu tema ”Provocări în cercetarea clinică din România” organizat de către Academia de Ştiinţe Medicale şi Institutul Clinic Fundeni,  în perioada 26 - 27 septembrie 2012.

28.09.2012                pentru Program - click AICI 


Adresa ASM catre Ministerul Sanatatii

Propuneri pentru noua Lege a Sănătății

24 Sept 2012                pentru detalii click AICI


Comunicat - Colaborare cu Academia de Medicină din Malaysia

Între 12-15 iulie 2012, preşedintele ASM, Prof. dr. Irinel Popescu a participat la o reuniune a Academiilor de Medicină din Malaysia, Singapore şi Hong Kong, care s-a desfăşurat la Kuala Lumpur, la invitaţia preşedintelui Academiei de Medicină din Malaysia, Prof.dr. Chang  Keng Wee.

21.07.2012                pentru mai multe detalii - click AICI


Conferința Internațională de Medicină Comparată

În perioada 18-20 octombrie 2012 va avea loc Conferinţa Internaţională de Medicină Comparată sub preşedenţia D-lui Acad. Nicolae Manolescu şi având în calitate de vicepreşedinţi pe Prof. Univ. Dr. h.c. André Laurent Parodi, Preşedinte al Academiei Naţionale de Medicină a Franţei si m.c. Acad. A. T. Bogdan, Academia Română, Directorul Centrului de Biodiversitate Acad. D. Davidescu.

13.08.2012                pentru detalii - click pe titlu


Comunicat - Ședința ASM - MS: unități de cercetare

În ziua de 08.08.2012 a avut loc şedinţa cu personalităţile desemnate prin Ordin al ministrului sănătăţii să îndrume metodologic unităţile de cercetare medicală din Bucureşti, acreditate de Academia de Ştiinţe Medicale.

13.08.2012                pentru detalii - click pe titlu


web design by DOW MEDIA | gazduire web by SpeedHost