Intra in cont ROEN

Succes exceptional al medicinei românești - confirmat de prestigioasa revistă

Prof. dr. Irinel Popescu, preşedinte al Academiei de Ştiinţe Medicale, va susţine luni, 4 noiembrie 2013, de la ora 10:30, o conferinţă de presa extraordinară pentru a prezenta reuşitele semnificative ale specialiştilor români care, în cadrul unor eforturi internaţionale de amploare, au obţinut progrese remarcabile în domeniul tratamentului cancerului la ficat.

Acest succes excepţional al reprezentanţilor medicinei româneşti este reflectat la cel mai înalt nivel ştiinţific, fiind inclus în doua articole distincte din numărul din noiembrie 2013 al prestigioasei reviste Nature Genetics.

        pentru
textul integral al Comunicatului - click pe titlu


Raport UNESCO - Comitetul Interguvernamental de Bioetica

Raport privind lucrările celei de a 8-a sesiuni  a Comitetului Interguvernamental de Bioetică (IGBC),  Paris, 5-6 Septembrie 2013

26 Sept 2013                pentru detalii click AICI


Propunere: infiintarea "Romanian Federeation for Medical Research"

Prof. Dr. Peter Manu, membru de onoare al ASM a transmis presedintelui ASM o propunere de infiintare a unei federeatii intitulate "Romanian Federation for Medical Research", sub egida Academiei de Stiinte Medicale.
Propunerea a fost publicata si in "Viata Medicala" nr. 34, din 23 august 2013.

23 august 2013                pentru detalii - click AICI


Prof.Dr. A.V.Ciurea - numnit Senior Advisor in board-ul World Neurosurgery

Un anunt onorant pentru Academia de Stiinte Medicale: Prof. Dr.. MSc. A. V. Ciurea a fost recent numit in board-ul prestigiosului jurnal - World Neurosurgery, ca Senior Advisor in senior advisory panel. Este un pas important pentru neurochirurgia romanesca si o recunoastere a prestigiului profesional al distinsului nostru coleg.

5 August 2013                 pentru detalii click AICI

 


Pregatirea alegerilor de noi memebri

Activități la nivelul filialelor

16 iulie 2017                pentru detalii - click AICI


web design by DOW MEDIA | gazduire web by SpeedHost