Intra in cont ROEN

Comunicat - vizita prof. Stephen Hillier(l.română si l.engeza)

La data de 04 aprilie 2014, a avut loc vizita D-lui Prof.Dr.Stephen Hillier, rector al Universităţii de Medicină din Edinburgh.
        pentru textul Comunicatului - click AICI

        for English version - click HERE
        pentru detalii suplimentare din vizita - click AICI
      


Comisia Naţională de Bioetică a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale

Vă anunţăm că în baza H.G.877/2013 şi a Ordinului Ministrului nr.34/2014, Comisia Naţională de Bioetică a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale este şi în coordonarea Academiei de Ştiinţe Medicale.


4 feb 2014                pentru detalii - click pe titlu


Presedintele ASM ales membru de onoare al Academiei Nationale de Medicina din Franta

Prof.Dr.Irinel Popescu, preşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale a fost ales membru de onoare al perstigioasei Academii Naţionale de Medicină a Franţei de adunarea generală în ziua de 18.12.2013.


Presedintele ASM la semnarea noului statut al FEAM

  In 16 Decembrie 2013 a avut loc la Brussels semnarea noului statut al Federatiei Europene a Academiilor de Medicina, la care a participat si presedintele Academiei de Stiinte Medicale din Romania (foto). De asemenea au fost prezentate punctele cheie ale recentei intalniri cu dr Rys la DG Sanco, Comisia Europeana.

Detalii privind intalnirea la DG Sanco sunt atasate - click AICI.Proces Verbal al Adunarii Generale din 21 Nov 2013 (Sinteza)

25 Nov 2013                pentru textul Procesului Verbal - click AICIweb design by DOW MEDIA | gazduire web by SpeedHost