Intra in cont ROEN

Second World Congress on Water Channel Proteins

 In perioada 6-10 mai 2015 sunt in plina desfasurare la Cluj lucrarile celui de al doilea Congres Mondial privind Proteinele Canal pentru Apa (Aquaporine), celebrand a 30-a aniversare a descoperirii primei proteine canal pentru apa - Aquaporin-1, de catre prof dr Gheorghe Benga si colectivul sau. 
Pentru detalii privind programul conferintei, vizitati <www.gheorghebenga.ro>
Prezentam mai jos cateva imagini din ceremonia de deschidere (click pe titlu)

 
  


Sesiunea Solemnă a ASM

În ziua de 19 mai 2015, orele 19, la Ateneul Român din Bucureşti, va avea loc Sesiunea solemnă a Academiei de Ştiinţe Medicale dedicată împlinirii a 80 de ani de la înfiinţare.
                pentru mai multe detalii - click pe titlu


Comunicat: Sedinta Consiliului Stiintific - 1 aprilie 2015

Comunicat:
În ziua de 1 aprilie 2015, la orele 12 la sediul Academiei de Ştiinţe Medicale din Bd.I.C.Brătianu nr.1, Bucureşti, va avea loc şedinţa Consiliului Ştiinţific.
                pentru mai multe detalii - click pe titlu

 


COMUNICAT - termen limita de trimitere CV-uri pentru anuar: 15 ian 2015

 Ultimul termen pentru transmiterea Curriculum Vitae în scopul publicării anuarului Academiei de Ştiinţe Medicale este data de 15 ianuarie 2015.

Anuarul va apărea la începutul lunii mai 2015, iar cine nu va transmite C.V-ul pe o pagină conform rugăminţilor făcute, nu va apărea în acest anuar. Menţionăm că această solicitare a fost făcută în luna octombrie 2014 având ca ultim termen 15.12.2014. Vom regreta faptul că cei care nu transmit C.V.-ul împreună cu o fotografie nu vor apărea în anuar. Celor care au C.V. în Who`s who in Romania le vom lua datele de acolo în mod selectiv în spaţiul de o pagină.

Secretariatul General

 

Raportul privind Conferinta FEAM 2014 de la Bucuresti

Recent a fost publicat pe site-ul Federatiei Europene a Academiilor de Medicină FEAM Raportul intitulat ”Report of the 2014 FEAM Spring Conference”, conferinta ce a avut loc la Bucuresti, 12-13 Mai 2014, in care presedintele ASM, acad. prof. dr. Irinel Popescu a fost ales vicepresedinte al FEAM.
Programul conferintei a fost postat pe site-ul nostru, rubrica ”Viata Academica” si îl puteti regăsi răsfoind paginile site-ului.
Pentru textul integral al Raportului FEAM - click AICI

 


web design by DOW MEDIA | gazduire web by SpeedHost